Zoneterapi

Kurset i zoneterapi er et intensivt 1-dags kursus, der er åbent for både dig som privatperson og dig som er behandler, der ønsker at udvide din viden og behandlingsteknikker inden for zoneterapi.

Kurset fokuserer primært på at lære deltagerne de grundlæggende principper og teknikker inden for zoneterapi, der kan anvendes til at lindre stress og hverdagsproblematikker.

Du vil blive introduceret til zoneterapiens teoretiske baggrund og historie samt de forskellige zoner og punkter på fødderne, der er forbundet med forskellige organer og systemer i kroppen.

Gennem praktiske øvelser vil du lære at identificere og stimulere de relevante zoner og punkter på fødderne ved hjælp af tryk og massage. Dette vil hjælpe med at genoprette energibalancen i kroppen og lindre stress og hverdagsproblematikker som f.eks. hovedpine, fordøjelsesproblemer og søvnforstyrrelser.

Kurset vil også omfatte behandlinger, hvor du kan se teknikkerne i praksis og få mulighed for at stille spørgsmål og få vejledning.

Efter kurset vil du have opnået en grundlæggende forståelse for zoneterapi og være i stand til at anvende teknikkerne til at hjælpe sig selv eller deres klienter med at lindre stress og andre hverdagsproblematikker.

Back to top