Kurser

Kursus i
Kropsterapi & Følelser


Lær at mestre din krops reaktioner.

Vi lever i en ofte alt for travl hverdag hvor vi glemmer at mærke efter. Når vi så pludselig står med fysiske smerter som eksempelvis hovedpine, Nakkespændinger eller trykken for brystet, kan vi ikke forstå hvor de kommer fra.

Det er ofte først når vi indser at symptomerne vi bærer rundt på skyldes vores travlhed, manglende grænsesætning og vores manglende indsigt i vores krop og sind.

Jeg vil elske at lære DIG hvordan du nemt og lækkert kan komme tilbage i din krop, ind og mærke efter samt hvordan du kommer tilbage til en tilstand af tryghed, ro og klarhed.

På kurset vil du lære teknikker inden for kropsterapien. Akupressurpunkter, reflekszoner, bevægelse og åndedræt, samt værktøjer som cupping og guasha.

Alt ovenstående har den fordel at det hjælper din krop med at slappe af. Hjælper dit nervesystem til at give slip på stress, og bare være. Når vi er stressede så tager vores nervesystem over, hvilket i realiteten er fantastisk, problemet opstår når vi lever i stress (eller når kroppen gør).


ALLE kan trykke på de punkter og zoner der findes og alle kan være med på kurset. Hemmeligheden er at mærke ind i punktet, ind bag og behandle intuitivt ud fra det du mærker.

Lyder det alt for indviklet? Det garanterer jeg for det ikke er. Du vil blive så positiv overrasket når du lærer hvad der skal til for at du kan hjælpe dig selv, din krop, dine børn eller dine nærmeste, ved at mestre dit nervesystem.

Hvad enten du er privat person som ønsker redskaber til dig selv i hverdagen eller som ekstra hjælp i en healingsprocess, eller du i forvejen er behandler som ønsker at udvidde din viden og dine kompetencer inden for kropsterapien er du SÅ velkommen. Jeg glæder mig til at sprede min viden og erfaring med dig.


Indhold på kurset:

Kursus dag fra 9-15 Hvor du lærer teknikker samt får redskaber til at kunne behandle:

– Hovedpine
– Nakkespændinger
– Kæbespændinger
– Trykken for brystet
– Åndedrætsmassage
– Forstoppelse – fordøjelses problematikker
– Menstruations problematikker / smerter

Derudover vil vi komme ind på sammenhænge mellem smerter og følelser.
Stress symptomer.
Ansigtsbehandling og afspænding.


Tid og sted


Datoer vælg mellem:
15 april 2023 – SKIVE
29 maj 2023 – MØLDRUP

Begge dage fra 09:00 til 15:00

Skal du sikre dig en plads på et af kurserne her i foråret, så skynd dig at tilmelde dig herunder.
Der er begrænset antal pladser på begge kurser, max. 6 personer på hver.


PRIS pr. person 795,- (+ moms)
Inkl. Skriftligt materiale, Snacks, kaffe, the, vand.

Reservation af plads på kurset er gældende. Du vil modtage en bekræftelses mail kort tid efter tilmelding med betalingsoplysninger samt andre vigtige informationer om kurset.

Jeg glæder mig helt vildt til at se DIG til en dag fyldt med nærvær, følelser, behandling, viden og ikke mindst sjov og nyttig læring.
KH Birgitte, Kropsterapi 
Back to top