Klienterne siger

Jeg har været hos Birgitte her start december 2020. Jeg har siden maj 2016 gået med special lavet sko, (2,4cm længde forskel på benene) og hvad det er der gør at jeg har været skæv har lægen ikke kunne give mig svaret på, men, han forklarede mig at en knogle operation kunne være svaret, så jeg kunne gå i normale sko igen, ellers måtte jeg fortsætte med at få lavet skoene, for det var den bedst mulige løsning.
Da jeg fortæller det til Birgitte spørg hun indtil min fortid, om jeg har haft nogle voldsomme fald -og der kan jeg kun komme i tanke om 1 episode hvor jeg gik i 4/5 klasse ca. Hvor jeg faldt ned fra et træ, et fald på ca 1,5m højde, hvor jeg slog, og lige siden døjet med ondt i ryggen. I 8 klasse fik jeg rettet ryggen ud, da 3 af mine nedre ryghvirvel havde låst sig som et c, det er det jeg selv har kunne komme i tanke om…
Efter Birgittes behandlingen står jeg som normalt og går rundt uden sko, (normalvis har jeg sko på 24/7 med mindre jeg ligger og sover i sengen eller sidder med benene oppe i sofaen, jeg havde endda klipklapper på i bad, for bare 2 minutter uden sko (inden Birgittes behandling) fik jeg så ondt jeg ikke kunne holde til resten af dagen.
Jeg har nu gået med normale sko, i bare strømpefødder, hjemmefutter som jeg ikke har gjort i over 4år, det er en vidunderlig følelse og kan ikke vente til at skal have bare tæer om sommeren igen, den følelse af græsset mellem tæerne er noget jeg ikke ved hvordan der føles, udover det jeg kan huske som sand mellem tæerne ved stranden til sommer glæder jeg mig også til.. takket været Birgitte kan jeg få normale sko på igen uden at have ondt
👌🏻😍 /Nanna H.


Min søn på 5 år havde i lang tid – faktisk gennem nogle år haft manglende overskud til hverdags aktiviteter og han havde udfordringer med at mærke sig selv både følelsesmæssigt og kropsligt. -Den mindste berøring på hans krop som at blive nusset, få massage osv var ubehageligt for ham.
Han havde gennem længere tid klaget over ondt i halsen og havde mund-motoriske udfordringer med savlen, -derfor vi fik ham undersøgt ved øre-næse-hals læge.
Efter første behandling hos Birgitte havde jeg en helt anden dreng der kunne rumme alle de svære følelser og mærke hans krop. Han stoppede med at savle og han udtrykte pludselig at han havde mere lyst til at gå i børnehave. Piktogrammer som jeg havde kørt igennem 2 år er pludselig ikke nødvendig mere i hans hverdag, men jeg laver dem stadig efter endt behandling til hvis det bliver en nødvendighed.
Han blev mere rolig og jeg kunne få lov til at røre ham uden det var ubehageligt. Nu kommer han selv og beder om at få blid massage under fødderne ved sengetid.
Efter 2. behandling havde han mere bevægelighed. Han er rigtig god til at mærke hans krop og han kan selv regulere sig følelsesmæssigt
/Jeanette J.


Har 2 små diskusprolaps i nakken, som gjorde at min venstre tommelfinger sov/prikkede og var lidt følelsesforstyrret så jeg næsten ikke kunne bruge den.
Var lidt skeptisk over for behandlingsmetoden til at starte med, men allerede et par dage efter første behandling kunne jeg mærke en forbedring. Nu efter 3 behandlinger kan jeg bruge min tommelfinger igen, der er næsten ingen “prikken” og jeg har fået følelsen tilbage i fingeren.
Kan helt klart anbefale Kropsterapi Skive, Birgitte er en dygtig og professionel behandler.
/Michael.

Back to top