Cupping Kursus

Lær Cupping til krop og ansigt

Kurset er inkl. et sæt Cupper á 4 stk. der kan bruges til både krop og ansigt.

På dette kursus vil du blive introduceret til den ældgamle cupping massage. Cupperne er blevet brugt i flere tusinde år til at heale og udrense kroppen. Cupperne er dog gået fra at være lavet af dyrehorn til nu at være i materialer som glas, plastic og silikone. Teknikkerne er de samme.
Noget af det bedste ved cupperne er at de løfter vævet således at der dannes rum til cirkulation, udrensning og afspænding på samme tid.

Det er ikke alle der synes at selve behandlingen ser afslappende ud, mig selv inklusive- lige indtil jeg prøvede det for første gang, for nogle år siden. Lige siden, har jeg været mega begejstret for hvad de små cupper kan gøre ved både smerter, ophobninger af væske, affaldsstoffer samt hvad en cupping behandling kan gøre ved sindet.


Hvad indeholder kurset
Cupping teknikker til både massage (Moving Cupping) samt Cupping til lindring af bestemte områder, her i blandt:
Hovedpine
Nakkespændinger
Skulder problematikker
Ryg smerter
Lændesmerter
Kæbespændinger
Væskeophobninger
Fordøjelses problemer
Uro i kroppen (stress symptomer)Det er nemlig ikke kun den fysiske krop der får behandling. Følelsesmæssigt oplever man nemlig også at blive udrenset, lettet og samtidig får du mere energi.

Det aller bedste ved det hele er at du sagtens selv kan behandle din krop. Det du kan gå og stresse over i dagligdagen, såsom smerter og spændinger kan fjernes når du kender de rigtige teknikker og metoder.

close up photo of a client undergoing ventoza treatment

Tilmelding til Cupping Kursus.

Kurset bliver holdt 13/4 2024
Tidspunkt på dagen: 09:00 til 15:00.
Pris inkl. cupping sæt og materiale samt kursusbevis:

Back to top